chinese health symbol

ACUPUNCTUUR

The greatest wealth is health

Acupunctuur behandeling

Intakegesprek

Een allereerste acupunctuur behandeling begint uiteraard met vragen over de klacht, de algehele gezondheid en een lichamelijk onderzoek zoals het bekijken van de tong en voelen van de pols.  Met alle informatie die nu verkregen heb stel ik een Chinese energie diagnose.

Eerste behandeling

 De behandeling wordt meestal gelijk de eerste keer uitgevoerd. Ik plaats zorgvuldig kleine naalden op punten die de energie in uw lichaam kunnen beïnvloeden. U voelt een klein niet pijnlijk prikje. Soms gebruik ik Moxa (bijvoetskruid) of infrarood energielamp om de naalden te   verwarmen en de energiestroom te stimuleren. Daarnaast pas ik ook (Chinese) ooracupunctuur toe. 

Vervolg behandeling

         Tijdens de tweede behandeling zal ik naast de acupunctuur behandeling ook aandacht besteden aan voeding. Het is mogelijk kort voeding te              testen als gluten, tarwe, soya, chocola e.a. Daarnaast zal ik voedingsadvies geven vanuit de traditionele geneeskunde passende bij uw Chinese          energie diagnose

Beloop

Heel vaak kom ik uit tussen 6 en 12 behandelingen. In het begin zal ik wekelijks behandelen. Na een beginnend resultaat een keer per 2 weken en vervolgens zal ik de acupunctuur behandeling langzaam afbouwen. Na 4 tot 6 keer moet er verbetering zijn anders heeft het geen zin om door te gaan. ( Globaal genomen reageert 80% van mijn klanten goed op acupunctuur. Mocht blijken dat u, afhankelijk van de klacht, na 3-4 behandelingen nog niet reageert kunnen we na evaluatie ervoor kiezen de ooracupunctuur volgens Bahr alsnog in te zetten.

 

 

waaier


GRATIS KENNISMAKING

Wanneer u twijfelt of acupunctuur uitkomst biedt voor uw klachten, schroom dan niet om contact op te nemen. U kunt ook een kennismakings- afspraak maken. Zo’n gesprek duurt ongeveer 15 minuten en is gratis.

CONTACT OPNEMEN

Voor meer informatie over acupunctuur, een afspraak of een kosteloos kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Drs. Fjodor Poort, bel 06 1659 42 72 of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.