chinese health symbol

ACUPUNCTUUR

The greatest wealth is health

Wat kost een acupunctuur behandeling?

Tarieven locatie Hoogeveen
Soort behandelingDuurKosten
Intake 35 minuten € 45
Eerste consult 35 minuten € 45
Vervolg consult 40 minuten € 55
Thuis behandeling 40 minuten € 65
Weekend behandeling 40 minuten € 65
Kennismakingsgesprek 15 minuten € 0

 Is uw inkomen minimumloon of minder (bruto €1524,60 per maand of €18295,- per jaar) krijgt u €5,- korting per intake of consult. Wel bewijzen meenemen!

Tarieven locatie Zwolle
Soort behandelingDuurKosten
Intake kort 30 minuten € 35
Intake lang 45 minuten € 47,50
Vervolg consult   € 65,-
Kennismakingsgesprek 15 minuten € 0

Voor meer informatie over locatie Zwolle verwijs ik naar de website: www.bloesemacupunctuur.nl

Betaling

Na de behandeling ontvangt U een nota die u kan indienen bij u zorgverzekering.

Vergoeding acupunctuurbehandeling

Ik ben arts en acupuncturist daarom worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering. Uw eigen risico is in de aanvullende verzekering niet van toepassing. Ik ben lid van NPVA (Nederlandse Patiënten Vereniging Acupunctuur) en van NVA (De Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur).

Tip: Als u denkt meerdere behandelingen nodig te hebben start de behandeling het einde van het jaar zodat u de vergoeding van 2 kalenderjaren kunt gebruiken!

Verhindering

Indien u bij verhindering níet tenminste 24 uur van te voren telefonisch afzegt, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

 

waaier


GRATIS KENNISMAKING

Wanneer u twijfelt of acupunctuur uitkomst biedt voor uw klachten, schroom dan niet om contact op te nemen. U kunt ook een kennismakings- afspraak maken. Zo’n gesprek duurt ongeveer 15 minuten en is gratis.

CONTACT OPNEMEN

Voor meer informatie over acupunctuur, een afspraak of een kosteloos kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Drs. Fjodor Poort, bel 06 1659 42 72 of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.