chinese health symbol

ACUPUNCTUUR

The greatest wealth is health

Acupunctuur & pijn bestrijding

 

Hoofdpijn

In mijn praktijk heb ik hele goede ervaring met het behandelen van spanningshoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn en andere vormen van hoofdpijn. Hoofdpijn is een veel voorkomende klacht, je kunt er zo veel last van hebben dat het je dagelijkse leven verstoord. Ongeveer 70% van de Nederlanders heeft af en toe of regelmatig hoofdpijn. Veel meer mensen gebruiken regelmatig middelen waarmee hoofdpijn en migraine onderdrukt worden. Die middelen zijn nuttig als symptoombestrijding, maar een oplossing bieden ze niet. Acupunctuur stimuleert het zelf herstellend vermogen en heeft in tegenstelling tot reguliere medicatie geen bijwerkingen.

Artikel wetenschappelijk onderzoek acupunctuur en migraine
Artikel wetenschappelijk onderzoek op gebied van pijn bestrijding en acupunctuur

 

Pijn bestrijding en oor-acupunctuur

De laatste jaren heb ik goede resultaten geboekt met het behandelen van pijnklachten die niet door de reguliere geneeskunde op te lossen zijn. Ik gebruikt hier oor-acupunctuur voor. Ooracupunctuur wordt steeds populairder onder de arts-acupuncturisten, zoals dit filmpje van de Nederlandse Arts Acupuncturisten Vereniging laat zien.

Oor-acupunctuur is goed inzetbaar bij aangezichtspijn (trigeminus neralgie), pijn bij gordelroos, whiplash, lage rugpijn, gewrichtsklachten zoals Reuma, zware benen, rusteloze benen en vochtophoping in ledematen.

 

 

waaier


GRATIS KENNISMAKING

Wanneer u twijfelt of acupunctuur uitkomst biedt voor uw klachten, schroom dan niet om contact op te nemen. U kunt ook een kennismakingsafspraak maken. Zo’n gesprek duurt ongeveer 15 minuten en is gratis.

CONTACT OPNEMEN

Voor meer informatie over acupunctuur, een afspraak of een kosteloos kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Drs. Fjodor Poort, bel 06 1659 42 72 of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.